Her er det ikke hvem som helst, der laver din marksføring...

Diisign er en del af Carbon-rep & Diisign og er ejet og ledet af en gammel rotte i branchen, Torben iisager, som gennem årene har været typotekniker, Nordisk Marketing Manager, Kreativ Direktør og udviklingsingeniør - hele tiden med fingeren på pulsen og hele sjælen dybt nede i løsningerne.


Vi nøjes ikke med at være kreative på skærm og papir, men råder over eget  værksted, hvor der bl.a. bliver arbejdet med kulfiber, metal og plast.

Torben er bl.a. grafisk og industriel designer med speciale i illustrationer, sprogbrug og profiloptimering, og har gennem tiderne hjulpet mange små virksomheder til at blive store og store virksomheder til at blive større.

Der bliver ikke sat grænser for, hvad der skal til for at få den rigtige opmærksomhed.

Torben er bl.a. manden, der fik den olympiske ild løbet direkte ind i BellaCenter, udstillede et 12 meter højt massivt isbjerg indendørs og har opnået ikke mindre end 117% respons på en Direct Mail ! Hvordan? Ring og hør...

En stor del af opgaverne bliver idesat, rentegnet og produceret på vores adresse i Valby, hvor vi også har it-specialister og web-optimeringseksperter.

Ud over de interne kompetencer, råder vi over tætte, mangeårige relationer til produktionsvirksomheder med den rigtige kvalitetsstyring, produktforståelse og ikke mindst økonomisk korrekt niveau.

Branchen ændrer sig dag for dag og vi følger med, så tøv ikke med at kontakte os.

Kom forbi til en sludder og en god kop kaffe i vores kreative miljø med duft af værksted og sjove løsninger.

Måske er det starten til et frugtbart samarbejde og øget omsætning for din virksomhed.

Det er da et forsøg værd, ikk’?

Enhver fugl synger med sit næb.

- men det kan hjælpe at få noget undervisning, hvis der er andre, der skal kunne lide at høre det...

Illustration fra "Fuglen Georg" 

et studie i udtryk og indtryk.